Mijn maatje Djiva

Hallo.

Ik ben Kees de Wit en woon in de nabijheid van Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb 'n zoon en dochter en er is nog 'n huisgenootje, ons hondje, Djiva, die bijna overal mee naar toe gaat.

         

Na circa 50 jaar gewerkt te hebben geniet ik nu sinds 2013 van mijn pensioen, voorafgaande eerst nog 1 jaar genoten van de vut regeling.

 

Een van mijn hobby's is fotograferen

waarmee ik in 2008/9 ben begonnen.

                                   

 Mijn interesse gaat o.a. uit naar de  Nederlandse kastelen en molens, waarvoor ik diverse tochtjes heb gemaakt en dit soms nog doe in vakanties en tijdens toertjes door ons mooie landje. 

Verder houd ik mij graag op in de natuur. Mijn werkverleden.

 

Ik heb zo'n drie kwart, bijna 40 jaar, van mijn werkverleden gewerkt in de textiel industrie. Jaren lang als tapijtwever, een mooi beroep, de laatste jaren als magazijn beheerder. Helaas kwam dit door faillissement van het bedrijf ten einde. Daarna nog enkele jaren gewerkt bij een energiebedrijf en de laatste jaren bij een kaas verwerkingsbedrijf als hoofd van de huishoudelijke afdeling. 


De Nederlandse kastelen

Ik wens u veel plezier tijdens  u bezoek aan mijn website.


Momenteel 874 foto's van 175 kastelen, burchten, havezaten en landgoederen.

 

Laatste toevoeging 27-5-2019, Foto's kasteel Asten in Noord Brabant, kasteel borggraaf en kasteel Kaldenbroek in Limburg.


De website is per 1 juli 2018 vernieuwd herstart. 

 

De kastelen staan gerangschikt per provincie.


              Mijn camera's

 NIKON COOLPIX A900     

SAMSUNG WB200F     

OLYMPUS E-PL1